Bursa'da yoğun trafikte makas atarak ilerleyen bir araç sürücüsünün o anlar kameraya yansıdı. Trafiği tehlikeye atan sürücü, görüntüleri sosyal medya hesabından da paylaştı.
Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi İzmir Yolu üzerinde seyreden otomobil sürücüsü, trafiği hiçe sayarak ardı ardına makas attı. O anları arkadaşı cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydetti. Kendi canını ve diğer sürücülerin hayatını riske atan sürücü, görüntüleri sosyal medya hesabında da paylaştı.
Sosyal medyada kısa sürede yayılan görüntüler büyük tepki çekti. Görüntülerde, sürücünün hızla şerit değiştirdiği, diğer araçların arasından tehlikeli manevralarla geçtiği ve arkada oturan kişinin bu anları kaydettiği görülüyor.
-
HIDIR BUDUR
04.10.2025
14:46
Sabaha kadar discolarda, akşama kadar plajlarda zaman geçirip, 20'li yaşlarda Babalarının holdinglerinin başına geçip Bağdat caddesinde ralli /sürat yarışı yapan, patinaj çeken, kaldırımdaki insanları ezen, "ben çektim oğlum çekmesin" diye şımarttığımız gençlerimiz ..Ülkece bir sorun sahamız ..
Beğen
-
Aydın Akın
04.10.2025
14:35
Şahsi fikrim kim kendini nasıl öldürmek isterse keyfi bilir lakin başkalarının hayatlarıyla yazı tura atanların ehliyetleri iptal edilip ömür boyunca tekrar ehliyet alamamalı.
Beğen
-
ALİD
04.10.2025
13:52
Makas atıp yayınlaganları normal makas cezasının en az 5 katı ceza yazılsın birde marifetmiş gibi yayınlamasınlar.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Dede
04.10.2025
13:25
Trafik çok yavaş gidiyor sol şerit hızlı olmalı ama bunun yaptığı hata
Beğen
-
Yabancı
04.10.2025
13:17
Çünkü o arabanın parasını gayri meşru yollardan kazanmış umurunda değil. Bu ülkede parayı bulan her şeye sahip olduğunu zannediyor. Aşırı özgürlük bizim milletimize yaramıyorm
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle