Pakistan güvenlik kaynakları, Pakistan ordusunun Afganistan'a bağlı Taliban kuvvetlerinin sınırlardaki Pakistan karakollarına yönelik saldırılarına şiddetli şekilde karşılık verdiğini açıkladı. Pakistan İçişleri Bakanı Muhsin Nakvi, "Afganistan, kan ve ateşten bir oyun oynuyor. Afganistan da tıpkı Hindistan gibi layık olduğu cevabı alacak, böylece Pakistan'a kötü niyetle bakmaya bir daha cesaret edemeyecek" dedi.
13.10.2025 03:23
“DÜNYA” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
Vedahi
12.10.2025
20:30
Atom bombası bulunan tek İslam ülkesini ,dünya hakimleri etkisiz hale getirmek için ,iki kardeş ülkeyi kışkırtıyorlar.
Bu iki kardeş ülkenin savaşından İsrail,abd,Çin, AB memnun olur .Birde Pakistan'nın ezeli düşmanı Hind İsrail,iran memnun olur.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Ali
12.10.2025
20:11
Amerika işi fitne saldı içlerine
İnşa Allah pakistanada şeriat gelecek
Hilafet devleti yer yüzüne hakim kılinacak rabbi zülcelel vel ikram sahib
Allahıma hamd olsun
Beğen
-
Sabırsız
12.10.2025
13:20
Ey afganlım pakistana atılan kurşunlara sebep olanları asın kardeş kanını döktükleri için bilmediğimiz bir şey varsa bize açıklayınız
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Mustafa
12.10.2025
13:16
Taliban bir açıklama yapmamış. Taliban saldirmis mi oda belli değil. Saldirdiysa nicin saldırmış oda haberde belirtilmiyor.
İşimize geldiği gibi yorumyapmaktan kaçınmalıyız.
Beğen
-
Harput lu
12.10.2025
12:04
Muhakkak, İNGİLİZ, parmağı vardır hiç şüphem yok,
Beğen
Daha fazla yorum görüntüle