İsrail hapishanesinden serbest bırakılan Gazzeli tutuklu Haitham Salem, özgür kaldıktan kısa bir süre sonra Gazze’ye ulaştı. Ancak onu bekleyen hiçbir ailesi kalmamıştı.

Eşi ve 8, 5 ve 2 yaşındaki üç çocuğu, İsrail’in saldırılarında hayatını kaybetmişti. Daha da acısı, nüfus kayıtlarından tamamen silinmişlerdi. Hayatta kalan tek kişi artık kendisiydi.

Salem, haberi aldığında gözyaşlarına boğularak feryat etti:
“Sevdiklerim öldü. Çocuklarım öldü.”

Onlarca kişinin yerle bir olmuş evinin enkazı başında beklediği görüntüler, Gazze’de yaşanan insanlık dramını bir kez daha gözler önüne serdi. Ailesinden geriye hiçbir iz kalmamıştı. Sadece sessizlik, yıkım ve derin bir yas…

 

Yorumlar 39 Yorum Var
  • Tufan Pusat 16.10.2025 08:51
    hala kendinizi kandırıyorsunuz. boykot boykot diye. israil ancak kuvvetten baskıdan anlar. cihat etmek gerek.
  • ZULÜM BİTSİN 15.10.2025 17:39
    Vakit dodu. Süre bitti. Sabır tükendi. Devletler karar almasa da artık tek çözüm mecburi çözüm kalmıştır. İNSANLIK ŞEREF HAYSİYET ONUR İZZET VE ALLAH İÇİN ZOR KULLANMAK GEREKLİDİR. CENK SAVAŞ VE ARTIK HAKKIMIZI ALMANIN VAKTİDİR.
  • musab 15.10.2025 15:32
    Boykot yapılıyor. Çok yetersiz. Boykot yazıp durmayın artık CİHAD CİHAD CİHAD. İsrailemi saldırıcaksın evet israile saldırıcam. E ne duruyorsunuz diyenlere DEvlet ne duruyor? Hadi. Ölünce hesab cihaddan daha zor uyumayın.
  • Hakan 15.10.2025 09:19
    Boykot Boykot Boykot. Boykota devam edelim çevremize duyuralım düzelen hiçbir şey yok sadece göstermelik bir ateşkes yapıldı İsrail denen katiller sürüsü öldürmeye zulme devam ediyor
  • Yunus 14.10.2025 21:31
    Eyy içimizdeki müslüman lar.hala Coca-Cola içmeye devam edin.bu video size yeterde artar.sizin sayenizde itrail vurdu gazzeyi . Gazze nin hesabı nı veremeyiz
Daha fazla yorum görüntüle