ABD'deki seçim sürecinde  alev silahı ile Kur’an-ı Kerim’i yakarak Müslümanları tehdit eden ABD'li siyasetçi Valentina Gomez bu defa Müslümanları aşağılamak için israil'deydi.

Gomez, İsrail ziyareti sırasında X üzerinden bir video paylaşarak, Hamas'ın ateşkes anlaşmasını ihlal ettiğini ve bunun bedelini ödeyeceğini söyledi.

Gomez "Ve tabii ki İsrail'deyim ve tabii ki Hamas barış anlaşmasını ihlal etti. Şimdi bombalanıyorlar... Patlamış mısırlarım hazır, havai fişekler başlasın."

İsrail hükümetinin Gomez'in seyahatini finanse ettiği ve israil Başbakanı Benjamin Netanyahu ile bir görüşme yapmasının beklendiği iddia ediliyor.

Teksas'ın 31. bölgesinden ABD Temsilciler Meclisi'ne aday olan Gomez, Müslümanları "terörist" olarak nitelendirmiş ve ABD'yi "Hıristiyan bir ulus" olarak tanımlamıştı.

 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Baybars 20.10.2025 15:59
    Zehir zakkum ye inşaAllah, seni aşağılık yaratık lağam pisliği.
  • Ömer 20.10.2025 15:45
    Sende bunun bedelini ödersin merak etme ölüm gelince anlarsın
  • İNŞİRAH 20.10.2025 15:17
    Bu iblisin dini yok, dinle ilgisi yok, iblisrailin diğer paralı tasmalıları gibi bu şeytanı da, para ile yallayıp, tasmalamış zincir komutuna göre salya saçtırıyorlar. Eser siyonizim, tiyatro 1.bölüm, şeytanenin şarlatanlığı. Şükür ki, istemeyerek, ekrandan seyrediyoruz, lütfen sonrasında ekranlarınızı hijyenleyin.