Düzce'de, Cumhuriyetin 102. yılına ithafen yapılan sosyal deneyde vatandaşların bayrak sevgisi dikkati çekti.

Düzce Belediyesin yapılan açıklamaya göre, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce sosyal deney yapıldı.

Şehir merkezinde zabıta ekiplerinin bayrak asma işlemi esnasında vatandaşlardan yardım istediği sırada, görevli personel senaryo gereği bayrağı elinden kaçırdı.

Bayrağın yere düşmemesi için ip ayarı önceden yapılmış olsa da vatandaşlar bayrağın yere temas etmemesi için anında müdahale ederek hassasiyet gösterdi.

Sosyal deney boyunca vatandaşların bayrağa sahip çıkma refleksi ve gösterdiği özen, farklı açılardan kayıt altına alındı.

Çekimlerin ardından görüşleri sorulan vatandaşlar, duygusal anlar yaşadı.

Sosyal deney, belediyenin sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • 61KENARABENİ 28.10.2025 15:45
    Cevremde dostlarıma arkadaşlarıma göre biraz sert mizaclı hatta biraz gaddar dedikleri bir mizacım olduğu söylenir ama galiba gözlerim nemlendi herhal .
  • delidumrul 28.10.2025 14:00
    Gözlerim doldu o kardeşlerimin ayağına çakıl taşı deymesin Rabbim onları muhafaza eylesin sizi yaradana kurban
  • Yavuz Selim 28.10.2025 13:40
    "Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır."
  • Vatandas 28.10.2025 13:39
    Bayrak Namustur, Vatandir, candir, özgürlüktür daha ne kadar yazarsam yazayim yetmez, Tesekkürler Vatandasima Bayragimiza göstermis oldugu hassaiyet icin
  • elif 28.10.2025 12:52
    diğerleri bayrak,bu nazlı ise CANAN'dır.