AK Parti Ankara Milletvekilleri Osman Gökçek ile CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, bir pazar ziyareti sırasında karşılaştı. Pazar tezgahlarını gezen CHP’li Dinçer, “Torbaları dolduramadık, biraz pahalı geldi her şey” ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine AK Parti Milletvekili Osman Gökçek, “Baklava kutusundan biraz alın” yanıtını verdi. Gökçek, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak “CHP’li milletvekili pazarda fiyat oyununa kalkışınca, kendisine baklava kutularında götürdükleri rüşvetleri sordum; cevabı veremedi, kaçtı.” notunu düştü.

Öte yandan geçtiğimiz aylarda CHP’li Manavgat Belediyesi’ne düzenlenen rüşvet operasyonunda, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Engin Tüter’in baklava kutusu içinde 110 bin Euro rüşvet alırken suçüstü yakalandığı ortaya çıkmıştı.

Yorumlar 27 Yorum Var
  • Baklavaciii 01.11.2025 00:57
    Böyle işte. Bravo Osman Bey
  • misafir 01.11.2025 00:44
    Bayanın acelesi var galiba. Tabanları yağladığı gibi kaçtı. Zaten yanlış yere gelmiş. Bunların alışveriş yeri buralar değilki.
  • Abdullah 01.11.2025 00:38
    Çok geçmiş olsun hanımefendi.Yahu bulaşacak başka kimse bulamadın mı? Bir defa aynı ligde değilsin,amatör.Adamın adı Osman babası Melih.
  • Osman 01.11.2025 00:24
    Anladıkları dilden konuşma vakti geldi geçiyor, acımayın bunlara.
  • saim 01.11.2025 00:23
    Ekoya söyle o rüşvet paralalarıyla subvanse eder. sizde çare bitmez ey chp.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek