Adana’da 6 şüpheli, parkta tartıştıkları 3 lise öğrencisini dövüp, bıçakladı. Polis operasyonuyla yakalanan şüphelilerden A.K. (17) tutuklanırken, diğerleri ise adli kontrolle serbest kaldı.

Olay, 26 Ekim akşamı Adana’nın Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi’ndeki 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda meydana geldi. Motosikletli 2 kişi, parkta oturan lise öğrencileri B.K. (17), Y.K. (17) ve İ.D.’nin (17) yanına gidip, fotoğrafını gösterdikleri kişiyi tanıyıp tanımadıklarını sordu. 

3 LİSE ÖĞRENCİSİNİ DÖVDÜLER

Öğrenciler tanımadığını söyleyince taraflar arasında tartışma çıktı. Bir süre sonra motosikletli gençlerin kalabalık arkadaş grubu da gelince tartışma büyüyüp, kavgaya döndü. 3 lise öğrencisi, diğer grup tarafından dövüldü, bacaklarından bıçaklandı. Şüpheliler kaçarken, o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

6 ŞÜPHELİDEN 1’İ TUTUKLANDI

Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralılar, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Bölgedeki güvenli kameralarını inceleyen İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin A.K., C.Y. (15), R.Ç. (15), M.T. (17), A.M. (15) ve M.A. (15) olduğunu tespit etti. Şüpheliler, polisin adreslerine yaptığı baskınlarda gözaltına alındı. Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürülen şüpheliler, bıçağı kendilerinin kullanmadığını öne sürüp, birbirlerini suçladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.K. çıkarıldığı mahkemede tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • vatandaş 01.11.2025 11:23
    suça sürüklenen değil suçu sevenler bunlar,
  • Hakkı 01.11.2025 11:07
    Şeriat gelsin artık.Bin yıldır şeriatla yönetilen bu millet huzur istiyor,aslına dönmek istiyor