Süper Lig'de haftanın sonucu en çok merak edilen karşılaşmalarından Beşiktaş-Fenerbahçe maçını 3-2 Fenerbahçe kazandı.
Maçın ilk yarısında Orkun Kökçü'nün gördüğü kırmızı kartla karşılaşmanın büyük bölümünü 10 kişi oynayan Beşiktaş, 2-0 önde götürdüğü mücadeleden yenilgi ile ayrıldı.
Soyal medyada Orkun'un gördüğü kırmızı kart büyük tepki çekerken Siyah-beyazlı takımın teknik patronu Sergen Yalçın'ın da geçtiğimiz sezon Ekol Tv'de yorumculuk yaparken kullandığı ifadeler yeniden gündeme geldi.
'İKAZ EDERİM GÖRÜRSEM BİR DAHA OYNATMAM' DEMİŞTİ
Ekol Tv'de yaptığı açıklamada fazla güvenin futbolculara zarar verdiğini ifade eden Yalçın, "Fazla güven çok büyük zarar verir hocam. Benim antrenmanlarımda böyle bir şeye müsade etmem. Sezon boyunca analizlerimde oyunculara gösteririm: Atlayamazsın! Kayamazsın! Bak 1 kez ikaz ediyorum 1 daha görürsem bir daha oynamayacaksın zaten. Bitti iş bir daha oynatmam. Nettir yani bende. Böyle pozisyonlarda atladın mı bende oynayamazsın bir daha. Full zarardır bu takıma." şeklinde konuşmuştu.
Orkun da dünkü maçta kontrolsüz bir şekilde rakibine kayarak yaptığı faul sonrası kırmızı kartla oyundan atılmıştı. Sergen Yalçın'ın milli futbolcuya dair yaptırımının ne olacağı merak edilmeye başlandı.
03.11.2025 15:16
“SPOR” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
HIDIR BUDUR
03.11.2025
23:07
Canlı maç oynanırken " Sergen YALÇIN kırmızı kart görür mü ? oranı 1.000 olursa " dedikodulara neden olur..
Beğen
-
Berk
03.11.2025
21:40
Fenerbahçe 10 kişiyle Galatasaray'ı 6-0 yenmişti. Orkun bahane olmamalı mağlubiyete.
Beğen
/ 7 kişi beğenmiş
-
Emekliydi
03.11.2025
21:34
Kadro dışı bıraksak ne kaybederiz bu adam futbolcuysa bende messiyim bir lira vermem
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
SELAMET
03.11.2025
20:54
ORKUN BEŞİKTAŞ A kazık attı. Yoksa Beşiktaş fener maçını kazanmıştı....böyle kart görülür mü....
Beğen
/ 6 kişi beğenmiş
-
Misafir5
03.11.2025
19:40
Ilk uyariyi bu kartla yapti Sergen. Ikinciye artik.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle