2026 FIFA Dünya Kupası'nın resmi ödeme teknolojileri partneri Visa ile Garanti BBVA arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Toplantıya 2002 FIFA Dünya Kupası'nda üçüncü olan A Milli Futbol Takımı'nın kadrosunda yer alan Ümit Davala ile İlhan Mansız da katıldı.
2002 FIFA Dünya Kupası'nda boy göstermenin kendileri adına gurur verici olduğunu dile getiren eski milli futbolcu Ümit Davala mevcut A Milli Takım kadrosunun da Dünya Kupası'na katılacak kalitede olduğunu söyledi.
Ümit Davala, "Sadece bu Dünya Kupası için değil, önümüzdeki 8-10 sene içinde Avrupa Şampiyonası da dahil iyi bir derece elde edecek takımımız var. Kenan, Hakan, Arda Güler gibi isimleri saydıkça insan gururlanıyor. Şu anki milli takım bizim takıma göre daha güçlü. Bizim oynadığımız takıma göre çok daha genç ve dinamik bir jenerasyon var. Bizim tecrübemiz daha farklıydı ama şu anda oynayan oyuncuların kulüpleri çok önemli. Çok daha farklı bir milli takım izletebilirler." ifadelerini kullandı.