Burdur’da iki trafik kazası sonrası taraflar birbirine tekme ve yumruklarla saldırdı. Kavgayı polis ekipleri ayırdı.
Burdur İstasyon Caddesi Kavşağı'nda önceki akşam otomobil ile cip çarpıştı. Kazada savrulan otomobil, bölgede sabit bekleme görevi yapan trafik ekip otosuna çarptı. Ekip otosunun zarar gördüğü kazada, otomobil ve cipte büyük hasar oluştu.
KAZAYA KARIŞAN TARAFLAR TEKME VE YUMRUKLARLA KAVGA ETTİ
Polis ekipleri, olayla ilgili işlemleri yaptığı sırada kazaya karışan taraflar bir anda kavgaya tutuştu. Tekme ve yumruklarla birbirine vuran tarafları polis ve çevredekiler güçlükle sakinleştirdi. Kavga sırasında başına aldığı darbeyle yaralanan kişiye ambulansta müdahale edildi.
BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADILAR
Kavganın ardından tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi. Diğer yandan kazaya karışan araçlar olay yerinden kaldırıldı.