İstanbul Cevizlibağ'da bir iş makinesi alev alev yanmaya başladı. Olay yerine ekipler sevk edildi. Ekiplerin olay yerinde çalışması devam ediyor.
İstanbul trafiğinin en yoğun noktalarından Cevizlibağ’da, D-100 yan yolda seyir halindeki bir iş makinesi bir anda alev topuna döndü. Şoför canını zor kurtarırken, otobüs durağının hemen yanında çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevlerin yükseldiği anlar ve itfaiyenin müdahalesi havadan görüntülendi. Olay yerine gelen ekipler yangını kısa sürede söndürürken, iş makinesi kullanılamaz hale geldi.
Cevizlibağ, D-100 Karayolu yan yolda seyir halindeki iş makinesinde çıkan yangın söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ve oluşan trafik havadan görüntülendi.
CEVİZLİBAĞ'DA SEYİR HALİNDEKİ İŞ MAKİNESİ ALEVLERE TESLİM
Yangın, saat 08.00 sıralarında D-100 Karayolu Cevizlibağ mevkii Topkapı istikametinde seyir halinde olan iş makinesinde çıktı. Henüz bilinmeyen nedenle dumanlar çıkan iş makinesinin şoförü, aracı yan yolda bulunan otobüs durağında durdurdu. Hızla büyüyen alevler iş makinesinin tamamını sardı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Ekiplerin çalışması ve yolda oluşan trafik havadan görüntülendi. Olayda yaralanan olmazken iş makinesi kullanılamaz hale geldi.