Kocaeli'nin Dilovası ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan iş yeri alevlere teslim oldu. Henüz bilinmeyen sebeple çıkan yangın kısa sürede büyüdü.
Dumanlar gökyüzünü kaplarken durumu fark eden vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
6 ÖLÜ
İtfaiyeciler, yangını söndürmesinin ardından fabrikaya girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı.Yangında ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Vali İlhami Aktaş, Dilovası'nda çıkan yangının söndürüldüğünü belirterek, olayda 6 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.
Aktaş, yangında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.
BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA
İçişleri Bakanı Yerlikaya da bir TV programındaki canlı yayında yaptığı açıklamada 6 kişinin hayatını kaybettiği 1 yaralının durumunun ağır olduğunu söyledi. Yerlikaya, yangında 5 kişinin yaralı olduğunu aktararak, yangında hayatını kaybeden vatandaşlara ise başsağlığı diledi.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Adalet Bakanı Tunç "Parfüm deposundaki yangınla ilgili adli soruşturma başlatılmıştır." açıklamasını yaptı.
-
Yıldız
08.11.2025
22:54
SSK memurlar ve işyeri açma ruhsatı verenler çoğu masa başı çalışıyor yarısını denetime çıkarın herkes bölgesini denetlesin artık tüm evrak işleri internetten yapılıyor masa başındakiler oturuyor
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Sinan
08.11.2025
15:43
Türkiye'nin bütün sanayisini bütün dünyanın göz koyduğu Marmaray'a kurun bakalım daha neler olacak. Evlerin arasına kadar sanaiyileştirdiniz. Türkiye'nin sanayisine Anadolu'ya taşımak milli bir gerekliliktir.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle