Denizli'de 2 yaşındaki Aren bebeği darbederek hastanelik eden anne S.B.D. ve sevgilisinin yargılanmasına devam edildi. S.B.D.'nin zorla getirilme kararına rağmen duruşmaya katılmaması üzerine hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Olay, 30 Nisan'da Sarayköy ilçesine bağlı Aşağımahalle'de meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, eşinden bir süre önce boşanan S.B.D., başı, yüzü, sırtı ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri bulunan 2 yaşındaki oğlu Aren'i Sarayköy Devlet Hastanesi'ne götürdü.

HASTANE PERSONELİ DURUMU POLİSE BİLDİRDİ

Aldığı darbe nedeniyle sağ gözü tamamen kapanan ve sağ kolunda yara oluşan bebeğin vücudunda oluşan darp izlerinden şüphelenen hastane personelinin durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine araştırma başlatıldı.

Konuyla ilgili olarak ifadesine başvurulan anne S.B.D., çocuğunu birlikte yaşadığı erkek arkadaşı S.D.'nin darbettiğini öne sürdü.

Yaşanan olayın ardından başlatılan soruşturmada Aren bebek koruma altına alınırken, S.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YARGILAMA DEVAME DİYOR

Olayla ilgili Sarayköy 2. Asliye Ceza Mahkemesinde bugün görülen dördüncü duruşmada Aren bebeğin avukatı Ecem Çağatay, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının avukatları, sanık S.D.'nin avukatı salonda hazır bulundu.

Sanık S.D., tutuklu bulunduğu cezaevinden SEGBİS aracılığıyla duruşmaya katılırken, anne S.B.D. zorla getirilme kararına rağmen yine duruşmaya katılmadı.

Sanık S.D., yine Aren bebeği kendisinin darbetmediğini savunarak, beraatını talep etti.

Aren bebeğin hastaneden alınan ilk raporu ile daha sonraki süreçte alınan kati rapor arasındaki çelişkilerin giderilmesi için önceki celsede iki raporun da Adli Tıp Kurumuna gönderilerek görüş alınmasına karar verilmişti.

Yorumlar 0 Yorum Var