İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek, yaptığı açıklamada bahis soruşturmasında içinde kulüp başkanlarının da yer alacağı yeni bir operasyonun başlayacağını duyurdu.

Başsavcı Akın Gürlek “TFF ve bizim yürüttüğümüz soruşturma başka. Biz doğrudan doğruya orayala bağlı değiliz. PFDK tarafından men edilen futbolcularla ilgili soruşturma açılacak diye bir durum söz konusu değil. Adli soruşturmayı gerektirmiyor. Bize ihbarda bulunuyorlar. Biz gereğini yapıyoruz. Bu konuda bilgi kirliliği var. Bir bilgi havuzumuz var. Birincisi federasyon başkanlığı hakemle ilgili ceza veriyor o bize ihbarda bulunuyor. açıklamasında bulundu.

 

Yasin Akça Haber7.com - Editör
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 0 Yorum Var