ABD Başkanı Donald Trump, başkent Washington'da ABD-Suudi Yatırım Forumu'nda konuşma yaptı. Trump, yaptığı konuşmada, "Turkey (hindi) düşüşte. Yüzde 33 diyorum. Bir düşünün. Ülke olan Turkey'den (Türkiye) söz etmiyorum. Türkiye iyi gidiyor. Erdoğan gayet iyi durumda. Beni arayıp ben yüzde 33 düşmedim desin istemem. O bizim dostumuz. Dostlarımıza sahip çıkmak zorundayız." ifadelerini kullandı. Trump’ın bu sözleri salonda gülüşmelere neden oldu.
20.11.2025 16:36
“GÜNCEL” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
Doğrusu
22.11.2025
14:16
ÜLKEYİ kuran JÖN TÜRKLER NEDEN ÜLKENİN ADINI DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNEMEMİŞTİR...
Beğen
-
Los Angoloz
21.11.2025
11:09
Bu adam cahil ve kaba. Daha önce de anadili ingilizce olan Liberya Cumhurbaşkanına : İngilizcen çok iyi, güzel konuşuyorsun, nerede eğitim aldın, Liberya'da mı? diye sormuştu.
Beğen
-
Tarihe not:
21.11.2025
10:06
Senelerce ülkemizin isminin turkey=hindi diye anılmasına izin vermek, büyük eziklikti.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Hami
21.11.2025
02:58
Tonald Drump sanada yazıklar olsun. Hindi kesip yemek lazım acıktım ben
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
HIDIR BUDUR
20.11.2025
23:56
YAPICI ELEŞTİRİ ; Özür ama Trumpt karşıssında deste deste otururken " NE UYUMLU BUNLAR" dediğinde herkes gülümserse , son gezide "hepsi zeki, hepsini herkesten daha iyi tanıyorum !?" diyorsa, ABD ile el sıkıştığında "parmaklarınızı saymassanız" ve elinizi verdiğinizdee kolunuzu isteyeceğini hesap etmelisiniz.
Beğen
/ 6 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle