Gülleci Muhammet Atıcı, Atletizm ve Özel Sporcular Spor Federasyonu’ndan sonra İşitme Engelliler Spor Federasyonu Sporcusu olarak Deaflympics’te yarıştı
Gülle Atıcımız, Muhammet Atıcı tarihe geçti. Sporculuk yaşantısına Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesinde lisans çıkartıp atletizm branşında gülle atmaya başlayan Muhammet Atıcı, 1 yıl sonra ise Atletizm Federasyonu’nun lisanslı sporcusu oldu. Bu federasyonun çatısı altında da Türkiye Şampiyonalarında madalya kazanmaya başlayan Atıcı,daha sonra işitme engelli olması sebebiyle işitme engelliler spor federasyonunda da lisans çıkardı ve bu federasyonun çatısı altında da büyük başarılar elde etti. Madalyalar kazandı. Milli Sporcu Muhammet Atıcı, bu yönüyle Türkiye tarihinde 3 federasyon lisansıyla spor yapan ilk ve tek sporcu oldu.
Atıcı son olarak Japonya’nın Tokyo kentinde yapılan 25. İşitme Engelliler Spor Olimpiyatı’nda (Deaflyimpics)
mücadele ederken olimpiyat 4.sü oldu mikrofonumuza konuşan Muhammet Atıcı, her üç federasyon bünyesinde de ulusal ve uluslararası düzeyde madalyalar kazandım. İnşallah Özel Sporcular Spor Federasyonu’yla Los Angeles 2028 Paralimpik Oyunların’da madalya kazanmak istiyorum dedi.