Eskişehir'de camları kimliği belirsiz bir şahıs tarafından yumrukladığı anlar güvenlik kamerasına anbean yansırken, cemaat yapılan saldırıyı kınadı.

Tepebaşı ilçesi Merkez Yeni Mahallesi Sivrihisar-1 Caddesi'nde bulunan Dekovil Camii'nde geçtiğimiz günlerde ilginç bir saldırı gerçekleştirildi. Caminin güvenlik kameralarına anbean yansıyan olayda, bir şahsın caminin camlarını yumrukladığı görülüyor. Yaşanan olay cemaatin tepkisine yol açarken, konu polise ihbar edildi. Şahsın caminin camlarının ve kapısının neden yumruklandığı ise halen bilinmiyor.

Dekovil Camii'ne gerçekleştirilen saldırı girişimi hakkında konuşan 68 yaşındaki Süleyman Eroğlu, "Ne kadar ayıp, ne kadar kötü ya. Çirkin bir hareket. Yapan kişi genç. Neden böyle yapıyorlar, anlayamadık. Derdi ne? Uyuşturucu mu aldı, sarhoş mu, kim bilir? Bu normal değil, anormal bir şey. Yazıklar olsun, hiç yakışmıyor. Camimize, kutsal mekana hakaret" dedi.

Yorumlar 42 Yorum Var
  • hakan 01.12.2025 00:02
    ateisler bence emiri israil aliyor son zaman bunlar cok fazla yerde ayni anda cikti
  • Hamid 30.11.2025 22:05
    Hem الله düsman hem kendisine düman الله onu isle etsin.Zombiye benziyor.Akil fakire الله akil versin
  • Vatandaş 30.11.2025 16:39
    Kır elini kafanı gir çukura alçak mahluk
  • AK Gençlik 30.11.2025 14:57
    Geçmişini araştırın ya ermeni ya da yahudi çıkar, chpkk'nın sadık seçmenleri.
  • VatandaŞŞ 30.11.2025 07:11
    Kendinde olmadığını, hasta olduğunu düşünüyorum. Eskişehirli yapmaz böyle şeyler
Daha fazla yorum görüntüle