Esenyurt'ta boş bir arazide kurusıkı tabancayla ateş eden Mustafa T. ile Miran Ç. adındaki 2 ortaokul öğrencisi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

 

Olay, İstanbul’un Esenyurt ilçesi Pınar Mahallesi 1249. Sokak'taki okulun yanındaki boş arazide meydana geldi. İki öğrencinin tabanca ile art arda ateş ettiği anlar çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi. 

ÇOCUKLAR TESPİT EDİLDİ, GÖZALTINA ALINDILAR

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından çalışma başlatan Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görüntülerdeki çocukları tespit etti. Ortaokul öğrencisi Mustafa T. ile Miran Ç. gözaltına alınarak Çocuk Büro Amirliğine götürüldü. Yapılan çalışmada, olayda kullandığı silahın kurusıkı tabanca olduğu belirlendi. 

Yasin Akça Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 7 Yorum Var
  • Tanımazsiniz 04.12.2025 21:53
    Arkadaşlar lütfen küfür etmeyelim bizim arkadaşlarımız yapmış bir hata kusura bakmayın küfürlü yorumlar atmayalım lütfen
  • Ahmed Cengiz 03.12.2025 21:45
    Bu gün kuru sıkı,yarın kuru olmayan sıkı.En başta aileler ve sırasıyla kim sorumluysa.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek