Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Abdülhamit Han ve Karataş bölgelerindeki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yapımını sürdürdüğü Abdülhamit Han Köprülü Kavşağı’nı mart ayında tamamlayarak hizmete açacak.

Türkiye’nin en büyük ilçelerinden olan Şahinbey’in O-54 Çevre Yolu bağlantısının güçlendirilmesi ve trafik yoğunluğunun azaltılması için çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda mevcut menfez genişletilirken, bölgeye ikinci bir köprülü kavşak daha kazandırılarak O-54 Çevre Yolu’na daha güçlü bir bağlantı sağlanacak.

Böylece hem kent içi ulaşım rahatlayacak hem de alternatif güzergâh imkanları artırılacak.

Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek