Taksim'e gideceği yerde yanlışlıkla Avrasya Tüneli'ne giren motosiklet sürücüsü ile bir görevli arasındaki tartışma, sosyal medyayı ikiye böldü.

Bazı kullanıcılar motorcuya destek verirken, bazıları ise görevlinin haklı olduğuna dair yorumlar yaptı.

 

Yorumlar 14 Yorum Var
  • alper 05.12.2025 19:01
    görevli ceza yazarım demiyor anladığım kadarıyla, ceza yazılır diyor otomatik. köprüye girince geri dönemezsin örneği de isabetli.
  • Ali 05.12.2025 18:34
    Poliste büyük sabır varmış. Adam hem yanlış tarafta, hem de olmayacak yerde u dönüşü yapmak istiyor Motorsikletin yapmak istediği manevra orada mümkün değil.
  • ibrahim 05.12.2025 17:09
    Görevli haklı bence. Adam güzelce anlatıyor motorcu suistimal ediyor. Motorcu açıkça yalan söylüyor sana sormaya geldim diye. bakıp çıkacaktım der gibi. Gelme adam mı dedi sana gel diye. Yanlış yaptıysan yanlışını başkalarına tepki göstererek düzeltemezsin hatanın sonucuna katlanacaksın. Zaten problemimiz bu kimse kendinde hata bulmuyor yanlışların faturasını başkalarına kesmenin derdinde.
  • Mehmet Üzüm 05.12.2025 16:23
    Görevli anlatıyor, uzatmayacak artık bunun ötesi gerginlik bir de ne öyle kamera çekiyor falan Bizim polisimiz gerçekten sabır abidesi. Tebrik ediyorum sabrından dolayı.
  • ttttt 05.12.2025 16:04
    Yazacaklarımı ülkemiz gerçekleri üzerinden okuyun. *Şoför erkek. Hata yaptım diyor. Gerçek ve samimi. Aracın dönmesi için son acil durum çıkış olması lazım. Görevli de kanunu dibine kadar uyguluyor. *Şoför kadın. Akan sular durur. Hatta çıkış yerine kadar durun size yardım edeyim deyip trafik bile durdurulur. Lütfen ülkemiz gerçekleri üzerinden yola çıkarak yorumlayın.
Daha fazla yorum görüntüle