Suriye devriminin üzerinden bir yıl geçti. Ülkede yıl dönümü coşkuyla kutlanırken, devrik lider Beşşar Esed ile 2024’te geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ve rejim tarafından kasıtlı olarak öldürüldüğüne inanılan Luba eş-Şibl’in Guta sokaklarında araçla gezdikleri anlara ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Videolarda Esed’in yıkık ve harabe haldeki mahallelerden geçerken kahkahalar attığı görülüyor.

Suriye’nin devrik lideri Beşşar Esed'in, 2013 yılında katliam yaptığı Doğu Guta’da araçla gezdiği bu görüntülerin ortaya çıkması büyük tepki topladı.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Mustafa Avşar 07.12.2025 20:16
    Allah Guta'nın belasını versin diyor. Sonra Guta'nın belasını kendisi verdiği için pis pis gülüyor. Çünkü kendisini Allah ile eş tuttuğunu ima ederek Allah'a şirk koşuyor.
  • adem 07.12.2025 20:03
    bu esad degil ki
  • Murat 07.12.2025 19:35
    Allahın laneti Esed in ve onu sevenlerin üzerine olsun.
  • Yusuf 07.12.2025 19:01
    Allah onu ve onun gibi itikada sahip olanları her iki cihanda da kahreylesin.
  • Hakan'ın fikri 07.12.2025 18:01
    Yakın bir gelecekte Rusya Suriye'deki üsler karşılığında Esed i Suriye'ye teslim eder demedi demeyin
Daha fazla yorum görüntüle