Tünelde 190 km/s hızla seyreden bir motosiklet sürücüsü, aniden önüne kıran otomobile çarpmaktan kıl payı kurtuldu. Kask kamerasına yansıyan görüntülerde, motosikletlinin otomobil sürücüsüne gösterdiği sert tepki yer aldı.
Olası bir faciadan dönen sürücü, daha sonra otomobilin yanına giderek sürücüsüne tepki gösterdi. "Ne yapıyorsun lan? Sol şeride niye atlıyorsun?" diye bağıran motosiklet sürücüsü, "Bak hala sol şeritte gidiyorsun. Öldürecektin beni. Oğlum ölüyordum, ölüyordum" diyerek sitem etti.
Sürücünün yaşadığı tehlikeli anlarla ilgili motorcuya sosyal medyadan tepki yağdı.
-
kemal
10.12.2025
19:43
Araba şöförünün verilmiş sadakası varmış. Saçma bir motosikletli yüzünden hapis yatacaktı.
Beğen
-
Eme bulma
08.12.2025
08:49
korkuyorsan, tedbirli ve kurallara uygun yaşayacaksın. Sen kurallara uymazsan uymayacak birileriyle karsilaşirsin.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
NİYAZİ KARACA
08.12.2025
08:42
Ölümü sen kendin seçtin ama bir şeyler seni korudu, önce kendinden sonra başkalarından özür dileyeceğin yerde çemkiriyorsun.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Cayip
08.12.2025
08:36
Biri ölmeye biride öldürmeye teşebbüsten ehliyetine aracına el koyulmalı cezlndırılmalı
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
çok bilmiş
08.12.2025
08:17
o hızla tünelde işin ne ceza yazın buna suç duyrusunda bulunuyorum
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle