CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Meclis'te yaptığı konuşmada okullara su sebili projesi vaadinde bulundu. Ancak projenin, mevcut Arnavutköy Belediyesi tarafından daha önce hayata geçirildiği ve tüm okullarda aktif olduğu ortaya çıktı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin tümü üzerinde partisi adına konuştu.

Özgür Özel, Arnavutköy ziyaretinde gördüğü projeyi kendi projesiymiş gibi duyurdu, halbuki Arnavutköy‘deki tüm okullara su sebili Arnavutköy Belediyesi tarafından yapılmıştı. Özel’in bu vaadinin ardından, söz konusu projenin zaten AK Partili Arnavutköy Belediyesi tarafından ilçe genelindeki tüm okullarda uygulanmış olduğu anlaşıldı. 

 

Yorumlar 0 Yorum Var