Türkiye'nin savunma sanayii alanındaki en önemli projelerinden Bayraktar KIZILELMA insansız savaş uçağında kritik bir aşama daha tamamlandı.

Baykar Teknoloji tarafından yapılan açıklamada, KIZILELMA'ya, ASELSAN tarafından milli imkanlarla geliştirilen MURAD Aktif Faz Dizinli (AESA) Burun Radarı'nın başarıyla entegre edildiği bildirildi.

Baykar Teknoloji'den yapılan duyuruda, "Bayraktar KIZILELMA'ya entegre edilen ASELSAN MURAD AESA Burun Radarı ile oyunun kuralları baştan yazıldı!" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada ayrıca, "Aynı azimle gelişmeye, üretmeye, hep daha ileri gitmeye devam edeceğiz" denilerek projedeki kararlılık vurgulandı.

 

Yorumlar 0 Yorum Var
  • Kayacık 11.12.2025 12:46
    TUSAŞ ında bildiğimiz güzel çalışmaları var. Onlar hiç haber yapılmıyor. Çalışmıyorlar mı yoksa ??
  • unsal 11.12.2025 12:36
    Emeği geçen herkese teşekkürler
  • abdullah 23 11.12.2025 12:32
    Maşallah,Maşallah,Maşallaf
  • İCAN 11.12.2025 12:26
    Rabbim yardımcımız olsun...Aselsan ülkemizin savunma ve teknoloji alanında gururumuz..İnşallah dünyanın en iyisi olacak