Teknik direktör ve futbol yorumcusu Mustafa Denizli, 3-3 sona eren Trabzonspor-Beşiktaş derbisi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

HT Spor'da mücadeleyi değerlendiren Denizli, Beşiktaş'ın büyük maçlarda skoru koruyamadığını dile getirirken "Beşiktaş oynadığı diğer büyük maçlarda da bunu yaşadı, öne geçti ve hiçbirini de kazanamadı. Galatasaray maçında rakip 10 kişi kaldığında 2. yarıda aynı baskıyı yedi. Derbi maçlarında özellikle herhangi bir takımın kırmızı kart gördüğüne şahit oluyoruz. Trabzonspor 10 kişiye karşı avantajı kullanamadı. Dezavantajlarından biri Onuachu gibi kafa toplarında iyi birinden yoksun olmasıydı." ifadelerini kullandı.

"ORKUN'UN POZİSYONU DAHA BELİRGİNDİ"

Daha sonra El Bilal Toure'nin gördüğü kırmızı kart hakkında da konuşan Mustafa Denizli, hakem Ali Şansalan'ın kararının ağır olduğunu dile getirdi ve şunları kaydetti:

"Esasında Orkun'un maçın başında bir pozisyonu var sarı kart gördüğü... O Toure'nin pozisyonundan daha kritik bence. Kırmızı kart pozisyonu ağırdı. Kontrolsüz sınıfına girebilir ama yüzde 100 sakatlamak için yapılan veya çok tehlikeli bir hareket değil. Orkun'un pozisyonu daha belirgin bir pozisyondu ve VAR çağırabilirdi, çağırmadı. Toure'nin pozisyonu da öyle bir pozisyon. Bunun inisiyatifini kullanması lazım hakemin. Oyun akarken hiçbirimiz fark etmedik kırmızı kart pozisyonunu."

Serkan Karahaliloğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Serkan Karahaliloğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi'nin Medya ve İletişim bölümünden mezun oldu. Sektöre TV8 ekranlarında yayınlanan yemek programının kurgu ekibinde başladı. 2022 yılından itibaren çalışmakta olduğu haber7.com bünyesinde mesleki hayatına devam etmektedir.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek