Uzaklaştırma kararı bulunan eşine sokak ortasında şiddet uygulayan şahıs tutuklandı. Olay, 13 Aralık Cumartesi günü saat meydana geldi. Kağıthane'de Yağmur S.E. (21) daha önceden uzaklaştırma kararı olan boşanma aşamasındaki eşi Bilal E.’nin (21) evine çocuklarını götürdü. Kendisiyle konuşma bahanesiyle dışarı çıkan Bilal E., konuşmayı reddeden Yağmur S.E.’yi sokak ortasında tekme ve yumruklarla darbetti. Kadının ağlayarak çığlık attığı olayda Bilal E., elindeki silahı kadının başına dayadı. Müdahale etmek isteyen çevredekileri de silahla tehdit eden Bilal E. ardından sokaktan kaçtı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.
SALDIRGAN KOCA TUTUKLANDI
Olayın ardından Yağmru S.E.'nin emniyete giderek eşi Bilal E.’den şikayetçi olması üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Devam eden çalışmalarda Bilal E., olayda kullandığı silahla yakalandı. Gözaltına alınan Bilal E. emniyette ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Bilal E., çıkarıldığı mahkemede 'Kasten yaralama', 'Ateşli silahlar kanununa muhalefet' ve 'Tehdit-hakaret' suçlarından tutuklandı.
-
Kanun
16.12.2025
23:55
İçeri alınsa ne olacak yarın geri çıkar Adaletsiz Türkiye normal böyle şeyler illaki kadının ölmesi lazım itin içeri girmesi için
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Misafir
16.12.2025
22:26
Adli kontrol şartı ile bırakın idam
Beğen
-
Fatih k
16.12.2025
22:02
İçerde halledin şu mahlukati.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Ömer
16.12.2025
20:24
bunun bedelini devlette ödemeli silah olmazsa vatandaş müdahale edecek ama silahtan dolayı vatandaş edemiyor silahın bunun elinde ne işi var silah bulunduranlara ağır yaptırım uygulamalı
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
tiktok
16.12.2025
19:28
niye tutukluyorsunuz geberttin gitsin devlete de milletede yuk olmasin
Beğen
/ 6 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle