Elazığ’da 4 kişinin, bir kişiye tekme ve yumruklarla saldırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olayda şahıslardan biri, karşı tarafın kulağını ısırarak kopardı.

Olay, Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre alkollü 4 kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle M.A.'ya saldırdı. 4 kişi tekme ve yumrukla şahsı dakikalarca darp etti. 

KULAĞINI ISIRARAK KOPARDI

Bu sırada bir saldırgan, şahsın üzerine çıkarak kulağını ısırarak kopardı. Çevredekilerin araya girmesi ve polis ekiplerinin gelmesi ile şahıs kurtarıldı. 

POLİS, YARALI ŞAHSI HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Yaralı şahıs hastaneye kaldırılırken, kopan kulak ise polis ekipleri tarafından hastaneye yetiştirildi.

3 KİŞİ TUTUKLANDI, 1 KİŞİ İSE ARANIYOR

Gözaltına alınan 3 saldırgan şahsın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği ve tutuklandığı, 1 şahsın ise arandığı bildirdi.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Olayın yaşandığı anlar çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde şahsın saldırıya uğradığı, yere düştüğü ve darp edilmeye devam edildiği görüldü.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Nurrttin 19.12.2025 00:13
    Tutuksuz yargilarlar..hic bir ceza almazlar.
  • Hüseyin 17.12.2025 20:14
    Ülkede delikanli kalmadi. Ortalik disi erkekle dolu.
  • ram 16.12.2025 16:17
    alkol olsaydı o kadar ayakta duramazlardı şimdi alkollu deyip kurtarmaya mı çalışıyorsunuz
  • Ağrılı 16.12.2025 16:02
    Alkol kötülüklerin anasıdır
  • serhat 16.12.2025 15:37
    4 ünüde alıp doğru kömür ocaklarına gönderin içerde hazır beslemek yerine 10 yıl bedavadan çalıştırın bunlardan ne köy olur ne kasaba