ABD Antisemitizmle Mücadele Birimi Başkanı Yehuda Kaploun, Müslümanların ders kitaplarını değiştirmeleri ve onlara 'şehit olmanın kötü bir şey olduğunun' dikte edilmesi gerektiğini söyledi.

İsrail menşeli The Jerusalem Post gazetesinin Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlediği bir konferansta konuşan ABD Antisemitizmle Mücadele Birimi Başkanı Yehuda Kaploun, Müslüman dünyasına yönelik tartışma oluşturacak sözler sarf etti.

Aynı zamanda Haham olan Kaploun, Müslümanların ders kitaplarını değiştirmeleri ve bu kitaplarda kendilerine "şehit olmanın kötü bir şey olduğunun" dikte edilmesi gerektiğini belirtti.

Çok sayıda Siyonist ismin de söz aldığı belirtilen konferansta yapılan bu açıklamalar dikkat çekti.

ABD Başkanı Donald Trump tarafından bu göreve bizzat atanan bir isim olan Kaploun, ifadelerinin üst düzey bir politikayı yansıttığını da ima etti.

Kaploun, söz konusu hedeflerin gerçekleştirilmesinin Dışişleri Bakanı Marco Rubio ve Başkan Trump tarafından istendiğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar 23 Yorum Var
  • Vatansever 16.12.2025 21:37
    Siyonizim çöküşü çoktan başlamış. Cahil şehitlik kitapla ne alakası var. Kim şehitliği kitaptan öğrenmiş müslümanın içinde doğal olan bir şey. Allah planı sizden iyi yapıyor. Avustralyada nasıl bozuluyor gördük. Hz Yahya nın ölümünü unutmayın. Yahudi devleti çöktü son buldu bir daha da olamadı. 2030 iki bin yıl devri olacak. 2001 Yaptığınız plan tepene çökecek göreceksiniz.
  • Kayacık 16.12.2025 21:36
    Yahudi efendi, senin o bahsettiğin konu İslâm ın ana konusudur ve İslâm inancının merkezinde yer alır. Şehitliğe inanmayan Müslüman olmaz, Müslüman da denilmez. İslâm inancı emirleri ile yasakları ile bir bütündür.
  • anadolu adamı 16.12.2025 21:35
    hilafeti kaldırarak sünni müslümanların toplu halde elinden zaten cihadı aldılar .....ama küffar topluluklarla ruhumuzudaki cihadı asla yenemezler kaybedemezler .......
  • Misafir 16.12.2025 21:28
    Yüzyıllık proje maalesef eğitim sistemimiz bu kafirin söylediklerini gerçekleştiriyor şu anda toplumda inanç İslami değerler ortada kendi yurdumuzda işgal altındayız
  • Ferhat 16.12.2025 21:24
    Önce sen tahrif ettiğin tevratı düzelt. Yahudi olmayanları aşağılık mahlukat olarak görme. Kabbalayı, bırak hak dine gel.
Daha fazla yorum görüntüle