TUSAŞ fabrikasını gezen gazeteci Ertuğrul Özkök, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da vizyonuyla Aselsan’da, TUSAŞ’ta olağanüstü ilerlemeler kaydedildi. İstediğiniz kadar muhalif olun bunlarla övünmemiz gerekir" dedi. Bu sözler akıllara, Özkök'ün yıllar önce hapis cezası alan Erdoğan için attığı "Muhtar bile olamayacak" başlığını getirdi.
Gazeteci Ertuğrul Özkök, katıldığı yayında TUSAŞ fabrikasını gezdiğini belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan için övgü dolu sözler sarf etti.
"MUHALİF DE OLSANIZ BUNLARLA ÖVÜNMELİSİNİZ"
NOW TV'de bir yayına katılan Özkök, "Son 15 yılda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da vizyonuyla Aselsan’da, TUSAŞ’ta olağanüstü ilerlemeler kaydedildi. İstediğiniz kadar muhalif olun bunlarla övünmemiz gerekir. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’yi dünyada etkili ve güçlü ülkelerden biri haline getirdi." ifadelerini kullandı.