İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarından kaçarak derme çatma bir çadıra sığınan Filistinli bir anne, şiddetli yağışlar sonrası yaşadıkları zorlukları ve çaresizliğini anlattı. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, yağmur altında sırılsıklam olmuş halde konuşan anne, çocuklarının gece boyunca soğuktan titrediğini söyledi.

Gözyaşları içinde feryat eden Gazzeli anne, "Çocuklarımız bütün gece boyunca üşüdü. Yemin ederim, sırılsıklam durumdalar. Onları giydirecek bir parça giysi bile bulamıyoruz. Yemin ederim, çocuklarımız tamamen ıslanmış durumda. Her yer su, su" ifadelerini kullandı.

ELİMDEN HİÇBİR ŞEY GELMİYOR

Çadırda küçük bir ateşin etrafında toplanan çocuklarının soğuktan dudaklarının morardığını belirten anne, kendi durumunu da "Ben yaşlı bir kadınım, ben de sırılsıklam oldum, baştan aşağı tamamen ıslandım" sözleriyle dile getirdi.

Yaşadığı acı ve çaresizliği, "Vallahi hepsi ıslandı! Giysilerinden sular damlıyor. Yemin ederim, üzerimdeki şu hırka gibi sırılsıklamlar. Üzerimdeki kıyafetler kadar siyah bir kalbim var sanki" diyerek anlatan anne, "Hiçbir şey yapamıyorum. Allah’a yemin olsun, elimden hiçbir şey gelmiyor. Onlara hiçbir konuda yardım edemiyorum" şeklinde konuştu.

Mehmet Fatih Ulu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mehmet Fatih Ulu

Editör Hakkında

1992 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. Gaziantep Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. Kariyerinde ulusal medya dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlarda prodüksiyon uzmanı, görüntü yönetmeni ve editör olarak çalıştı. Bu süreçte, birçok ülkeyi ziyaret ederek mini belgeseller hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 7 Yorum Var
  • Real hayal 18.12.2025 02:31
    Psikologtan randevu almak için sıraya giriyoruz, hastalığımız da çok rahat olmak. Aşırı konfor bizi hasta etti herşeyden şikayet eder olduk hiçbir şeyi beğenmez olduk! Utanmadan bide cennet bekliyoruz he babam he he
  • M.i 18.12.2025 00:17
    O kadının ahı çığlığı vallahi yalnız israili değil başta biz müslümanları boğacak o orada çaresiz biz burada aciz vay halimize büyük bir felâket ve azametler bizi bekliyor işte bu alametlerden birisi
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek