TBMM Genel Kurulu’nda AK Parti'liler ile CHP’liler arasında gerginlik çıktı.

TBMM Genel Kurulu’nda 2026 Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi görüşmeleri devam ederken, AK Partil'iler ile CHP’liler arasında gerginlik çıktı. AK Parti İstanbul Milletvekili Hulki Cevizoğlu, CHP’nin Türkiye’yi kurmadığını söyledi.

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, "bütün vatandaşları sevdiklerini ama bir günde taraf değiştirenlerden iğrendiklerini" belirtti. Emir’in sözlerini duyan Cevizoğlu, AK Parti sıralarında ayakta durdu. Bunun üzerine Emir, ‘otur yerine’ dedi. Ardından AK Parti ve CHP milletvekilleri yerlerinden kalktılar ve itişmeler oldu. TBMM Başkanvekili Tekin Bingöl, oturuma on dakika ara verdi. Verilen arada da itişme ve tartışma devam etti. Diğer milletvekillerinin araya girmesiyle milletvekilleri sakinleşti.

Mehmet Fatih Ulu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mehmet Fatih Ulu

Editör Hakkında

1992 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. Gaziantep Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. Kariyerinde ulusal medya dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlarda prodüksiyon uzmanı, görüntü yönetmeni ve editör olarak çalıştı. Bu süreçte, birçok ülkeyi ziyaret ederek mini belgeseller hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 5 Yorum Var
  • HIDIR BUDUR 20.12.2025 20:42
    Geleceğe yönelik büyük hedefleri olan devletimiz ; Emperyalizmin ülkemiz içinde gerçekleştirdiği ; “TÜRKİYENİN İÇ DIŞ BORCUNU KAT BE KAT KISA ZAMANDA ÖDERİZ” diyen ve ATLAS Uçağı kazasında ölen mühendisler, Aselsan mühendisleri Eşref BİTLİS, ÖZAL veeee Muhsin YAZICIOĞLU vs SÜİKASTLERİNİ ÇÖZÜP sağlam temeller üzerinde yükselmelidir.
  • Sait 20.12.2025 20:16
    Aynen çok doğru bir tespit ağzına sağlık chp sırtımı hemen atatürkün arkasına sığınıp biz atatürkün partisiyiz diyorlar atatürkün o dokunulmazlığı varya ondan öyle dikleniyorlar
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek