Haziran ayında Rus savaş uçaklarının Karadeniz'de uçuşunu engellediği ABD ordusuna ait Boeing P-8A Poseidon askeri casus uçağı bugün yine uçuşa geçti. ABD casus uçağının Karadeniz üzerinde sortiler yaptığı belirlendi.

KARADENİZ'DE SORTİ YAPIYOR

Gerçek zamanlı uçuş bilgilerini gösteren Flight Radar24 uygulamasından tespit edilen verilere göre ABD ordusuna ait Boeing P-8A Poseidon askeri casus uçağı bugün İtalya'nın Palermo kentinden havalanarak Yunanistan ve Bulgaristan üzerinden Romanya semalarına ulaştı. 

Ufuk Yıldız Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ufuk Yıldız

Editör Hakkında

1998 yılında Sakarya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sakarya'da, üniversiteyi ise İstanbul'da Marmara Üniversitesi'nde tamamladı. 4 yıllık editör. TRT Haber'de staj yaptı. ATV'de mesleğe ilk adımını attı. BSH, Merzigo gibi yerlerde görev aldı. Sitede internet editörü olarak görev aldı. Halen Haber7.com’da internet editörü olarak görev yapmaktadır.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek