Konya Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat 2023’te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Hatay Habib-i Neccar Camii’nin aslına uygun olarak restorasyonu için gerçekleştirdiği yoğun mücadelenin meyvesini aldı.

 Hatay'Daki Habib-i Neccar Camii restorarasyon çalışmalarının ardından yeniden ibadete hazır hale getirdi.

 

Yasin Akça Haber7.com - Editör
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 4 Yorum Var
  • Mustafa 23.12.2025 12:46
    Bizde Hatay Antakyalılar olarak başta Konya Büyükşehir Belediyesine ve kıymetli başkanlarına, desteklerinden dolayı tüm Konya halkına çok teşekkür ediyoruz elinize emeğinize sağlık Rabbim ebeden razı olsun.
  • Okur 22.12.2025 20:18
    Bir hataylı olarak Konya büyükşehir belediye başkanı başta olmak üzere emeği geçen herkesten allah razı olsun.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek