Azerbaycan-Türkiye Karma Ekonomik Komisyonu 12. Dönem Toplantısı ve 2. Türkiye-Azerbaycan Yatırım Forumu'nun açılışına katılmak üzere Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz aralarında Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli ve Ülke Tv Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk'ün de bulunduğu gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz özellikle büyük ilerlemeler kaydedilen 'Terörsüz Türkiye' sürecine ilişkin gerçekleşmesi muhtemel provokasyonlara karşı da hazırlıklı olunması uyarısında bulundu.

 

Yasin Akça Haber7.com - Editör
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek