İsrail ordusunda görev yapan bir yedek asker, işgal altındaki Batı Şeria'da yol kenarında namaz kılan bir Filistinliyi ATV ile ezdi.

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, Filistinlilerin topraklarını gasbeden bir İsraillinin, yol kenarında namaz kılan bir Filistinlinin üzerine ATV sürerek ezdiği görüldü.

Ramallah'ın doğusundaki Deyr Cerir beldesinde yaşanan olayda, namaz kılan Filistinliyi üzerine ATV sürerek ezen İsraillinin, orduda yedek asker olduğu bildirildi.

Yol kenarında namaz kılan Filistinliyi ezdikten sonra bağırdığı ve otomatik silah taşıdığı görülen İsrailli, yoldan geçen ve olaya tepki gösteren Filistinli bir taksi sürücüsüne de saldırdı.

Ayrıca, orduda yedek asker olan İsrailli saldırganın, olayın öncesinde Deyr Cerir'de Filistinlilere ateş açtığı görüntüler de sosyal medyada yayınlandı.

Söz konusu görüntüler büyük tepki topladı.

Gelen tepkiler üzerine İsrail ordusu sözcülerinden Nadav Shoshani, bir açıklama yaparak, konunun ilgili mercilere iletileceğini, söz konusu yedek askerin silahına el konulduğu ve yedek askerlik hizmetinin sona erdirildiğini ileri sürdü.

Yorumlar 85 Yorum Var
  • Ifade Özgürlüğü 27.12.2025 06:40
    Hilter sen ne büyük bir zatsın böyle
  • Eren 26.12.2025 16:39
    inşALLAH en kısa sürede kamyon altında kalırsın .
  • UYU 26.12.2025 14:57
    Kınamakla, beddua etmekle bu iş hallolmaz.
  • nevzat 26.12.2025 11:56
    zalimin zulmü arttıkça sonu yaklaşıyor demektir
  • vatan sevdası 26.12.2025 10:10
    ALLAH c c laneti siyonist yahudilere verdi enindede sonundada gebereceksiniz israil yahudileri ve dunyadaki tüm yahudilere kafirlikten cıkın ALLAH c c yoluna dönün dönmezseniniz yok olacagınız yakın işgal ettiğininiz zorla aldığınız topraklar gasp zorla aldınız haram dır
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek