Galatasaray'da takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Lucas Torreira'ya Arjantin ligi ekiplerinden Boca Juniors talip oldu.
Üst üste 3 kez Süper Lig'de şampiyonluk sevinci yaşayan Galatasaray'da orta sahanın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Lucas Torreira için flaş bir iddia ortaya atıldı.
BOCA JUNİORS TORREİRA'YI İSTİYOR
Arjantin basınında yer alan haberlere göre; Boca Juniors, Lucas Torreira'yı kadrosuna katmak istiyor.
Haberde Boca Juniors'un bu transfer için Galatasaray'a ilk etapta 12 milyon euro teklif ettiği fakat Sarı-kırmızılıların bu rakamı komik bularak masaya oturmadığı ileri sürüldü.
Sarı-kırmızılı takım orta sahasında değişilmez isimlerden olan Uruguaylı orta saha oyuncusu için Galatasaray'ın 20 milyon euro altındaki teklifler ile ilgilenmediği kaydedildi.
Lucas Torreira, bu sezon Galatasaray formasıyla 23 resmi maça çıktı. 29 yaşındaki Uruguaylı orta saha oyuncusu, bu maçlarda 1 gol ve 3 asistle skora etki etti.