Amerikalı Hıristiyan Siyonist Papaz John Hagee, Yahudi karşıtlığının "günah" olduğunu belirterek, Tanrı'nın İsrail düşmanlarını yok edeceğini söyledi. Hagee, Türkiye, Rusya ve İran'ı hedef alarak "O gün geldiğinde pişman olacaksınız. Tanrı onların altısından beşini öldürecek." tehdidinde bulundu.
ABD'de Hıristiyan Siyonizm'in önde gelen isimlerinden biri olan Papaz John Hagee, kilisesinde yaptığı alçak konuşmada katliamcı İsrail'e destek verirken, İsrail'i eleştirenleri ve Siyonizm karşıtlarını sert bir dille hedef aldı. Hagee, antisemitizmin Amerika'yı, hükümeti ve üniversiteleri ele geçirdiğini iddia ederek, bunun Tanrı katında bir günah olduğunu savundu.
"YAHUDİ KARŞITLIĞI GÜNAHTIR VE RUHU LANETLER"
Konuşmasına Amerika'daki mevcut durumu eleştirerek başlayan Hagee, ülkenin antisemitizm ile dolup taştığını belirtti. Hagee, "Şu anda Amerika antisemitizm ile dolu. Antisemitizm Yahudi nefretidir. Bu nefret hükümetimizde var, sarmaşık ligi (Ivy League) üniversitelerimizde var. Bu üniversiteler bir antisemitizm lağım çukurunda yüzüyor. Dostlarım, antisemitizm bir günahtır. Günah ruhu lanetler ve bunun için Tanrı'ya hesap vereceksiniz" ifadelerini kullandı.
TÜRKİYE, RUSYA VE İRAN'I HEDEF ALDI
Konuşmasının devamında İncil'den Hezekiel 38 ve 39. bölümlere atıfta bulunan Hagee, Gog ve Magog savaşından bahsetti. Bu savaşın, şu an başlayan savaşa çok benzediğini iddia eden Hagee, Türkiye'yi de hedef ülkeler arasında saydı.
Hagee şu iddialarda bulundu: "Bu savaş devam eden ve durmayı reddeden bir savaş olacak. Hezekiel'in dediği gibi; Rusya, İran, Türkiye ve radikal İslam'ın İsrail'e karşı bir savaşta birleşeceği bir savaş olacak. Uzun lafın kısası, İsrail'in savunucusu olan Yüce Tanrı, bu tarihsel olarak antisemitik ulusları toplayacak ve onları İsrail tepelerine sürükleyecek. Ve beni iyi dinleyin; Tanrı onların altısından beşini öldürecek."
"İSRAİL'İN GİZLİ SİLAHI TANRI'DIR"
Orta Doğu'daki halklara ve Rusya'ya seslenen Hagee, İsrail ile uğraşanların büyük bir pişmanlık yaşayacağını öne sürdü. Hagee, "Yahudi halkına çok fazla sıkıntı veren Orta Doğu'daki tüm insanlara garanti ederim ki, bunu yaptığınız güne lanet edeceksiniz. Rusya'daki komünistler veya beni dinleyen herhangi biri şunu bilsin; İsrail'in sizin hakkında hiçbir şey bilmediğiniz gizli bir silahı var: Yüce Tanrı" şeklinde konuştu.
"ARMAGEDDON VE TEMİZLİK"
Gelecekte yaşanacak ikinci bir savaştan, Armageddon Savaşı'ndan bahseden Hagee, Tanrı'nın yeryüzündeki antisemitleri temizleyeceğini iddia etti. Hagee "Yüce Tanrı bir kez daha yeryüzündeki antisemitleri temizlemek için ev temizliğine girişecek" dedi.
-
mesut
11.01.2026
00:46
Bunak ihtiyar, kitabı tersinden okumuşsun anlaşılan..
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Huseyin
11.01.2026
00:42
Ölüm herkes için hak yalnız Allah nurunu tamamlayacak
Beğen
-
Faruk
11.01.2026
00:16
Müslümanlar Ölürse Şehit Olacak. Ya sizin ölüleriniz leş olarak Cehenneme gideceksiniz. Haydi yürüyün cehenneme sizi kim tutar.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Hodri meydan
10.01.2026
23:10
"Deki, ey kafirler! Yenileceksiniz ve cehenneme sürüleceksiniz!"
Beğen
/ 13 kişi beğenmiş
-
Baho
10.01.2026
23:09
Dayı ne içiyorsan az iç.
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle