Rahmi Koç’un torunlarıyla balık yediği restoranın menüsünde kalkan balığının kilosunun 8 bin liraya kadar çıktığı, diğer balıkların ise 2 bin liradan başladığı görüldü. Mekânda ayrıca 200 lira küver ve yüzde 10 servis ücreti alındığı dikkat çekti.

Mustafa Ekrem Balaban Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mustafa Ekrem Balaban

Editör Hakkında

1991 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sinema ve Televizyon alanında tamamladı. Kariyerine medya sektöründe Editör/muhabir olarak başladı; sağlık, eğitim ve sosyal sorumluluk temalı birçok projede görev aldı. Röportaj, saha çekimleri ve haber içerikli prodüksiyonlarda aktif rol üstlendi. Yurt içinde ve yurt dışında çeşitli kurumlarla ve kanallarda çalışarak sosyal içerikli kısa belgeseller ve tanıtım videoları hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 0 Yorum Var
  • dodeen 12.01.2026 14:33
    Adam memleketin iş insanı onca insana istihdam sağlıyor. Onun için fiyatın bir önemi yok zaten göründüğü gibi destek verdiği bir esnafı tercih etmiş, gönül almış.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek