Adana'da kurt köpeklerinin küçük cins köpeğiyle giden kadına saldırdığı anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Hayvanların saldırısı sonucu kaçan ve iki kez yere düşen kadını çevredekiler kurtarırken bir esnaf, saldırgan hayvanların köpek olmadığını öne sürdü.
DEHŞET ANLARI KAMERADA
Olay, dün merkez Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre S.Y., köpeğiyle birlikte yürüyüş yaptığı sırada kurda benzeyen iki köpeğin saldırısına uğradı. Etraftaki esnaf ise kadının imdadına yetişti. Esnaf ve vatandaşlar kadını saldırıdan kurtardı. Bu anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
VATANDAŞLAR YARDIMA KOŞTU
Bölge esnafından Süleyman Civan, yaşananları şu sözlerle anlattı:
"Dün ikindi vakitlerinde bir hanımefendi köpeğiyle birlikte geziyordu. Bir anda gürültü patırtı geldi. İki tane kurt köpeği hanımefendiye saldırmaya çalıştı. Biz de koşarak yardım ettik kadına. Savuşturduk bir daha görmedik köpekleri."
"KURT OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"
"Saldıran hayvanlar köpek mi yoksa kurt mu oldu" sorusuna yanıt veren Süleyman Civan, hayvanların davranışlarının normal olmadığını belirtti. Civan, "Kesinlikle yaklaşım açısından kurt olduğunu düşünüyorum. Koşması falan olsun vahşice yaklaşımı vardı, kurt olduğunu düşünüyorum köpek değildi. Dükkandan çıktığımızda vatandaşlar da koşup tahta sopalarla yardım etti. Hep beraber kurtları savuşturduk" diye konuştu.