Ordu'nun Ünye ilçesinde otomobilin çarptığı Fikri B., metrelerce havaya savrulduktan sonra zemine düştü. Yaralı hastaneye kaldırılırken, kaza anı bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 09.00 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi. Fatih G. yönetimindeki 44 HN 670 plakalı otomobil, buzlanan yolda kayıp, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarında yürüyen Fikri B.’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle Fikri B., metrelerce havaya savrulup, zemine düştü. Otomobil ise bölgedeki bir oto yıkama dükkanına girdi. Çevredekilerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Fikri B., sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Fikri B.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar 6 Yorum Var
  • misa1 15.01.2026 10:30
    dükkana girmek istemiş havası pahalıyya patladı
  • almanyali 15.01.2026 10:00
    Buz Bahane Nadami resmen hedef aliyor.
  • Dümdüz 15.01.2026 09:28
    Dümdüz yol gaz ani gaz verip aracın ayarını bozmuş. Yolda yürüyen adamın ne suçu vardı dimi yazık günah efendi gibi sürsen bomboş ve düz yol efendilik bizim millete işlemez abi!
  • hakjan 15.01.2026 08:45
    kimse de bir şey yok. bir tofaş daha pert oldu kurtulduk.. direk hurdaya ayırın
  • Misafir 15.01.2026 06:55
    Şans eseri değil, vadesi gelmemiş, bir de zaten hep arabanın üzerinde olduğu için kolay atlaşmış
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek