Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşanan ilginç olayda, aç kaldığı düşünülen bir çakal sürüsü kent merkezine kadar indi. Vahşi hayvanların yerleşim yerlerinde görülmesi vatandaşların dikkatini çekti.

MAHALLEDE YİYECEK ARADILAR

Akşam saatlerinde ilçe merkezinde bulunan Kemer Mahallesi'nde görülen sürü, yiyecek bulabilmek için sokakları gezdi. Aç kalan hayvanların çöp konteynerlerini karıştırdığı anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edildi.

KAMERAYA YANSIDI

Sokakta rahat tavırlarla yürüyen ve karınlarını doyurmaya çalışan çakallar, cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı. Yiyecek arayışlarını bir süre sürdüren çakal sürüsü, daha sonra bölgeden uzaklaşarak gözden kayboldu.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Misafir 17.01.2026 08:59
    Vaybe
  • AdanalıEREN01 17.01.2026 06:00
    Müthiş olarak grubuyla haberleşme özelliği olan canlı türü.30 yıl önce babacığımla balık avında gecelerdik Seyhan baraj gölünde karşı kesimde sürekli uluma sesleri gelirdi orman kesimi normal hadise.Yaban yaşamı için zor kış şartları av yiyecek bulmakta zorlanıyorlar.Rahmetli büyükbabam Adana tren garında kurt sürüsü görmüş babama anlatmış.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek