Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa ligi mağlubiyeti sonrasında takımda bazı isimler eleştiri oklarının hedefi oldu.
Karşılaşmaya Kontraspor youtube kanalında değerlendiren ünlü yorumcu Nihat Kahveci "Fenerbahçe öne gitmek istiyor. Bir defans arkasına top, Duran efendi Moda Sahili'nde." eleştirilerinde bulundu.
Yeni transfer Kerem Aktürkoğlu'nun performansını da eleştiren Kahvci "Kerem! Sahada yoksun! Bir iki pozisyon geliyor, sen ofsayttasın." dedi.
Nihat Kahveci Takımın en iyis için ise "Fenerbahçe'nin bugün en iyi oynayanı kaleci Skriniar'dı! Anlayan anladı! Ederson'dan daha çok top çıkardı, daha iyi oynadı." dedi.
-
Ö. C.
23.01.2026
16:15
John DURAN. Adı üstünde duran. Allah aşkına bu adamın takıma katkısı nedir ya. Nesiriye kurban olsun.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Memur
23.01.2026
16:09
Türkiye'de hakemler sayesinde kazanmaya alışınca orada hakem yardımı olmadığı için sonuç kaçınılmaz oluyor
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Yallah
23.01.2026
15:46
kerem, go home.
Beğen
-
Recep
23.01.2026
15:39
Sevgili Nihat bey Fenerbahçe taraftarı olarak sizi futbol yorumunuzu izliyorum takdir ediyorum Fenerbahçe’nin Avrupa maçındaki eleştirileriniz çok gerçekçi Fenerbahçe’mizin futbolu futbolcusu sarı lacivert Çubuklu çubuksuz formaları hak etmiyorlar nokta
Beğen
-
Mehmet
23.01.2026
14:59
Oyuncunun adı duran, kendiside duruyor zaten. Yanlışlıkla fenerde herhalde
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle