Premier Lig'de ara transfer döneminde Alex Toth ve Fraser Forster'ı kadrosuna katan Bournemouth'da sıradaki imzayı Arseniy Batagov atabilir.
Stoper hattını güçlendirmek isteyen Andoni Iraola'nın ekibi, Trabzonspor forması giyen Ukraynalı stoperle ilgilenirken iki takım arasındaki görüşmeler devam ediyor.
Sabah gazetesinde yer alan habere göre Trabzonspor, Batagov için Bournemouth'dan 30 milyon Euro talep ediyor. Görüşmelerin 20 milyon euro seviyelerinden başladığı ve İngiliz ekibinin 28 milyon euroya kadar çıktığı belirtildi. Kulüpler arasındaki anlaşmanın yakın olduğu aktarıldı.
Trabzonspor'a 2024/25 sezonunda Ukrayna temsilcisi Zorya Luhansk'tan transfer olan Arseniy Batagov'un sözleşmesi 2028'de sona eriyor.
Bu sezon Trabzonspor formasıyla 22 maça çıkan 23 yaşındaki stoper, 1 gol ve 2 asist kaydetti.
REKOR BONSERVİS
Batagov, Trabzonspor'un talep ettiği bedelle Bournemouth'a transfer olması halinde bordo-mavili takımın en yüksek bedelli oyuncu satışı olacak. Trabzonspor, Uğurcan Çakır'ın transferi için Galatasaray'la net 27.5 milyon euro (KDV dahil 33 milyon euro) karşılığında anlaşmış, sözleşmede 3 milyon euroluk da bonus maddesinin yer aldığı belirtilmişti.