Adana'da çevrim içi bilgisayar oyununda kavga eden gençlerden biri, diğerini otomobil ile kaçırıp darp etti. Yakalanan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, Seyhan ilçesi Gülpınar Mahallesi'nde yaşayan lise öğrencisi R.G. (17) ile bir süre önce çevrim içi bilgisayar oyunu üzerinden tanıştığı öğrenilen M.T.A. (19) arasında yaşanan tartışmayla sonucunda başladı.

İddiaya göre, oyun sırasında edilen küfür üzerine sinirlenen M.T.A., bir süre sonra R.G.'yi yemek yeme bahanesiyle buluşmaya davet etti.

29 Aralık'ta Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi Dr. Ali Menteşoğlu Caddesi'ndeki alışveriş merkezine giden R.G., burada M.T.A. ve yanında bulunan H.A.D. (17) ile karşılaştı.

ZORLA TAKSİYE BİNİDİRİLİP KAÇIRILDI

Tartışmanın büyümesi üzerine R.G., zorla Y.A.'nın (22) kullandığı taksiye bindirilerek bölgeden uzaklaştırıldı.

Şüpheliler, R.G.'yi boş bir araziye götürdü. Burada arka koltukta bulunan H.A.D., R.G.'yi tokat ve yumruklarla darbederken, ön koltuktaki M.T.A. ise yaşananları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Darbedildikten sonra araçtan inmesine izin verilen R.G., koşarak bölgeden uzaklaştı ve ailesine durumu anlattı.

POLİS EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

Şikâyet üzerine harekete geçen Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin kimliklerini tespit ederek adreslerine operasyon düzenledi.

Operasyonlarda gözaltına alınan 3 şüphelinin emniyette verdikleri ifadelerde pişman olduklarını dile getirdikleri öğrenildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • Mustafa 26.01.2026 17:20
    Ceza algısı yok önüne gelen af cıkarıyor. Herkes işlediği sucun cezasını çekeceğini bilse böyle olmaz. Cezayı tam ver af da yok anayasayla belirle suçlar yüzde elli azalır.
  • 61KENARABENİ 26.01.2026 17:02
    Kanunlar var evet, normal şartlarda cezalarda ağır.LAKİN bunlar insan değilki cezanın ne demek olduğunu anlasınlar. Şaka gibi. Cezalar var ama nasıl oluyorsa bir şekilde o cezalarda indirim daha çok.
  • Cemal 26.01.2026 17:02
    İdam temizlik imandan gelir
  • Hakan Günver 26.01.2026 16:48
    Bu sahnelerin en büyük suçlusu ailelerdir. Herkes çocuğuna sahip çıkmalı, çıkamıyorlarsa devlet bunları ıslah evlerinden dışarı çıkartmamalı. Artık sokaklara huzur gelsin.
  • hhüseyin 26.01.2026 16:31
    Çocuk yalvarmasa canına kastedecek. En Üst seviyeden cezalanmalıdır. Ailenin terbiye edemediğini gerekirse devlet terbiye etmelidir.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek