ABD-İran gerilimi sürüyor. İki ülke arasında başlayan gerilimde karşılıklı açıklamalar gelmeye devam ederken, müzakerelerden henüz bir sonuç alınamadı. ABD'nin olası askeri müdahalesine ilişkin tartışmalar sürerken, İran Parlamentosu'nda dikkat çeken bir olay yaşandı. Çok sayıda milletvekili, parlamentoya askeri üniforma giyerek geldi. Vekiller tarafından "Amerika'ya Ölüm, İsrail'e Ölüm" sloganları atıldı.

Mustafa Ekrem Balaban Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mustafa Ekrem Balaban

Editör Hakkında

1991 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sinema ve Televizyon alanında tamamladı. Kariyerine medya sektöründe Editör/muhabir olarak başladı; sağlık, eğitim ve sosyal sorumluluk temalı birçok projede görev aldı. Röportaj, saha çekimleri ve haber içerikli prodüksiyonlarda aktif rol üstlendi. Yurt içinde ve yurt dışında çeşitli kurumlarla ve kanallarda çalışarak sosyal içerikli kısa belgeseller ve tanıtım videoları hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 2 Yorum Var
  • Hak Sahibi 02.02.2026 15:21
    Abi ve Kardeş ilişkisi bunların ki; bunlar YAHUDİ !!!
  • Yunus 01.02.2026 23:44
    Sadece slogan atarsınız.icraat yok.daha düne kadar PKK yı savunuyor dunuz ve destek liyordunuz.hayatta sevmem sizi ama iş ABD olunca mecbur sizi tutuyoruz.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek