Aydın’ın Kuyucak ilçesinde düzenlenen bir etkinlikte eğlence ve korku bir arada yaşandı. Program çerçevesinde zeybek oynamak için sahneye çıkan Belediye Başkanı, oyununu tamamlayıp sahneden indiği sırada birden çıkan fırtına sahneyi ve dev ekranı devirdi. Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca'nın saniyelerle ölümden kurtulduğu anlar amatör kameraya böyle yansıdı.
Kuyucak ilçesinde düzenlenen program, halktan yoğun ilgi gördü. Semt pazarında gerçekleştirilen program çerçevesinde sahneye davet edilen Kuyucak Belediye Başkanı zeybek oynadı. Başkan Doğanca’nın sahnedeki zeybek performansı izleyenlerden tam not aldı. Başkan Doğanca sahneden indiği sırada aniden bastıran fırtına, sahne kurulumunu vurdu. Doğanca’nın saniyeler önce üzerinde bulunduğu alanın arkasındaki dev LED ekran büyük bir gürültüyle sahneye devrildi. Başkanın sahneyi terk etmesiyle muhtemel bir facianın eşiğinden dönülürken, yürekler ağza geldi. Ucuz atlatılan kaza amatör kameraya böyle yansıdı.
02.02.2026 05:56
“GÜNCEL” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
Siyah/Beyaz
02.02.2026
11:58
Bikaç gün sonra fırtınanın çıkışını ve platform çöküşünü AKP nin üstüne atarlar.
Beğen
/ 10 kişi beğenmiş
-
Sedat Antalya
02.02.2026
11:14
Yine dans vals konser,
Çağdaş modern batıcı laik
Beğen
/ 7 kişi beğenmiş
-
necati
02.02.2026
09:41
şu mübarek günlerle dalga geçer gibi berat kandiline inat daburga lı elenceler yaparak milletin parasını çarçur edenlere ve destekleyenlere allah uyarıyor ölüm var hesap var ey seçmenler en büyük vebal sizindir
Beğen
/ 19 kişi beğenmiş
-
Sassas
02.02.2026
09:33
Ee gülermisin ağlarmısın chp kafası metroloji uyarıyor bunlar oynayacakya umurlarında değil okadar insanın canı bu kadar basitçe tehlikeye atılmamalı bırakın oynamayı millete hizmet edin
Beğen
/ 11 kişi beğenmiş
-
Taka
02.02.2026
09:20
Ölüm var ölüm.
Beğen
/ 10 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle