Mardin'in Mazıdağı ilçesinde yolda yürürken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan çocuğun yardımına esnaf yetişti. 

Olay, Mazıdağı ilçe merkezi Çiğdem Caddesi üzerinde meydana geldi. Caddede yürüyen küçük bir çocuk, aniden etrafını saran başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpeklerin üzerine gelmesiyle büyük panik yaşayan çocuk kaçmaya çalıştı ancak köpekler peşini bırakmadı. Çocuğun çığlıklarını duyan ve durumu fark eden çevredeki bir esnaf, hemen müdahale ederek köpekleri uzaklaştırmayı başardı. Esnafın zamanında müdahalesi sayesinde çocuk yara almadan ve son anda kurtarıldı.
Yaşanan korku dolu anlar ise caddedeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Misafir 03.02.2026 11:17
    Yıllardır aynı haberler çözülemeyen sokak köpekleri sorunu maalesef bu sorunu çözecek hiç kimse yok her kes kendini ve çocuklarını artık kendisi korumalı
  • volkan 03.02.2026 10:27
    yolları çiçek gibi yapan belediye,sokak köpeklerine çözüm bulamıyor,ama sorsan büyük hizmetler yaptık derler,sizin gibi belediyeleri ALLAH ıslah etsin
  • vatandaş rıza 03.02.2026 10:22
    Mardinin valisi, kaymakamı, belediyesi, muhtarı yok mu?
  • Türkiye, 03.02.2026 09:59
    Esnafa teşekkür ederiz. Ayrıca caddedeki desenin halı gibi yapılmış olması harika gözüküyor. Bunu yapan belediyeyi ve fikir sahibini tebrik ediyorum. Bu tür düzenlemeler örnek gösterilmelidir. Yaya yolu ile ilgili bir düzenleme olması durumunda daha da şık olacaktır.
  • hhüseyin 03.02.2026 09:50
    Yıl 2026 Türkiye! Ve hala Afrika'da gibi yaşıyoruz; dört tane itsever yüzünde kanun çıkarılamıyor. Hükümet son derece ağırlık vermeli bu işe ve bir an önce kanun çıkmalı.