Olay, dün öğle saatlerinde Ankara’nın Altındağ ilçesi İskitler semti Samanyolu Caddesi'nde meydana geldi. Hafif ticari araç ile otomobil sürücüleri yol verme nedeniyle tartıştı.
BIÇAK VE SOPA İLE TARTIŞTIKLARI KİŞİNİN ÜZERİNE YÜRÜDÜLER
Tartışmanın büyümesi üzerine otomobilin sürücüsü ve beraberindeki kişi, bıçak ve sopalarla hafif ticari aracın sürücüsünün üzerine yürüdü. Çevredekiler tarafından cep telefonuyla görüntülenen olayda, hafif ticari araç sürücüsünün de çakıyla otomobilden inen 2 kişiye karşı koymaya çalıştığı görüldü.
ARAÇ SÜRÜCÜSÜ BİBER GAZI SIKTI
Hafif ticari araç sürücüsünün beraberindeki kadının da biber gazı sıktığı anlar da görüntülerde yer aldı.
2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Kavga, vatandaşların araya girmesiyle sonlandırılırken, olay anına ilişkin görüntü, sanal medyada paylaşıldı. Görüntü üzerine çalışma yapan polis ekipleri, otomobildeki N.S. ve F.İ.'yi, evlerinde gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.