Bayrampaşa Belediyesi'ndeki rüşvet soruşturmasında itirafçı olan Başkan Yardımcısı Yağcı, 23 yaşındaki bir esnaftan alınan haracı Başkan Hasan Mutlu'ya teslim ettiğini açıkladı.
Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında, Belediye Başkan Yardımcısı Bilgehan Yağcı itirafçı oldu.
"HARACI BİZZAT BAŞKANA TESLİM ETTİM"
Yağcı; Bayrampaşa’da büfe işleterek geçimini sağlayan 23 yaşındaki bir gençten haraç aldıklarını itiraf etti. İtirafçı başkan yardımcısı, gençten alınan 50 bin TL’lik haracı bizzat Belediye Başkanı Hasan Mutlu’ya teslim ettiğini söyledi.
"O ANLARIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI"
Belediye yönetiminin genç büfeciden haraç aldığı o anların görüntüleri GDH tarafından paylaşıldı.
-
Ali
07.02.2026
08:00
Beylikdüzü nde oturdum 20 sene bir halk olarak gözümüzün önünde olan yolsuzlukların hiç biri savcı iddianamesinde yok. İddianame deve de kulak kalıyor. Daha derin araştrılmalı
Beğen
/ 8 kişi beğenmiş
-
Şule
07.02.2026
07:56
Çalışan bütün kamu personeline işe başlamadan kuran bayrağa kutsal saydığı değerli herşey üzerine yemin ettireceğiz.AKÇELİ İşlere bulaşanları cezanın büyüğünü vereceksin insan içine çıkamayacak gerçi debir ALLAH tan korkmaz kuldan utanmaz KAMERADAN korkar olmuş.
Beğen
/ 6 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle