Küçükçekmece'de eşine çarpan sürücüye tepki gösteren polis memuru, toplanan kalabalık grup tarafından darbedildi. Olay akıllara Ankara'da araç muayene istasyonunda döve döve öldürülen Melih Okan Keskin'i getirdi.

Olay, 6 Şubat Cuma günü saat 23.00 sıralarında İstanbul’un Küçükçekmece ilçesi İstasyon Mahallesi İstasyon Caddesi’nde, polis lojmanlarının önünde meydana geldi. İddiaya göre, Trafik Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Taner Y., istirahatli olduğu gün eşi Efsun Y. ile birlikte sokakta yürüdüğü sırada bir otomobil Efsun Y.’ye çarptı. Bunun üzerine polis memuru, araçta bulunan kişilere tepki gösterdi. Taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

KALABALIK GRUP POLİS VE EŞİNİ DARBETTİ

İddiaya göre, otomobilde bulunan kişiler olay yerine arkadaşlarını çağırdı. Kısa sürede kalabalıklaşan grup, polis memuru Taner Y. ile eşi Efsun Y.’yi darbettikten sonra olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri, Taner Y. ile eşini ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Taner Y.’nin ifadesinde, saldırganların eşine ait cep telefonunu gasp ettiğini söylediği öğrenildi. Öte yandan, polis memurunun kalabalık bir grup tarafından darbedildiği, eşinin ise tokat atılarak yere düşürüldüğü anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

GÖZALTINA ALINANLAR SERBEST BIRAKILDI

Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olaya karıştığı belirlenen 13 şüpheliden 3’ünü gözaltına aldı. Diğer 10 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HAFIZALARDAKİ ACI: MELİH OKAN KESKİN

İstanbul'da yaşanan bu şiddet olayı, akıllara geçtiğimiz günlerde Ankara'da yaşanan benzer bir vahşeti getirdi. Ankara'da bir araç muayene istasyonunda çıkan tartışmada polis memuru Melih Okan Keskin, saldırıya uğramış ve hayatını kaybetmişti. 

Yorumlar 93 Yorum Var
  • EnverPaşa 11.02.2026 22:05
    Dünyanın herhangi bir yerinde en gelişmiş ülkeleri dahil böyle bir durum karşısında polis ne yapardı soru bu??? Bizde zalime de merhametli ol esası baş tacı??? Yetti ula yetti
  • Fatih 11.02.2026 20:15
    Yani buradan çıkarılacak mesaj hiç kimse güvende değil manyak kaynıyor her tarafta ve böyle bir durumda 20 kişi de saldırsa serbest bırakılacaklar yani kendinizi koruyun benim aldığım tek mesaj bu
  • TARIK 11.02.2026 13:15
    POLİSE BU ŞEKİLDE MÜDAHELELER ÇOĞALDI, TUTUKLAMA NEDEN YOK, POLİS SAHİPSİZ DEĞİL, CUMHURBAŞKANIMIZ KONUYU ÇÖZECETİR. İYİ BİR İÇİŞLERİ BAKANIMIZ GELDİ POLİSİN HAKKINI KORUYACAK BİRİ 3600 EK GÖSTERGE ALAMAYAN POLİS VAR GÖREV TAHSİL gözetmez
  • ankara 11.02.2026 11:45
    Yeni içişleri bakanı, Polisleri koruyacak yeni bir kolluk kuvveti kursun.
  • misafir 11.02.2026 08:50
    İDAM gelmeyince düzeleceğe benzemiyor birde polisleri koruyan tedbir kanun ne gerekiyorsa
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek